AVITA NASVETI

- o zdravem načinu življenja

 • Znanje 30. 07. 2019
  Elektromagnetno sevanje – sprožilec Alzheimerjeve bolezni, raka in Parkinsonove bolezni?

  Brezžične elektronske naprave oddajajo sevanje, ki povzroča vrsto presnovnih motenj, iz katerih se lahko razvijejo nevrodegenerativne bolezni in rak. Na prisotnost elektronskih naprav v svoji neposredni bližini smo se tako navadili, da niti pomislimo ne več, kako pogosto smo izpostavljeni škodljivemu sevanju.

  PREBERITE VEČ
 • Bolezni 30. 07. 2019
  Krčne žile – ukrepajmo, dokler ni prepozno

  Krčne žile nastanejo zaradi oslabelosti vezivnega tkiva, ki vodi v razširitev ven. Drobne pajkove vene so prvi pokazatelj šibkih ven, ki najprej predstavlja zgolj lepotni problem, kasneje pa postane vse bolj izrazit in se spremeni v zdravstveno težavo, ki je ne gre podcenjevati.

  PREBERITE VEČ
 • Bolezni 19. 07. 2019
  Pomanjkanje fosforja

  V strokovni literaturi zasledimo, da je fosfor drugi najpogostejši element v človeškem telesu (takoj za kalcijem) in da ga običajno zaužijemo več, kot je priporočen dnevni odmerek. Pa vendar rezultati testiranja z napravo Oligoscan pogosto pokažejo pomanjkanje tega minerala! Kje tiči vzrok?

  PREBERITE VEČ
 • Razstrupljanje 10. 07. 2019
  Kako se znebimo plesni v telesu?

  Vsi vemo, da se v telesu zelo rade naselijo glivice, neredko pa nas napadejo tudi plesni. Njihove spore so zelo majhne, zato zlahka zaidejo v telo. Izločajo strupe, imenovane aflatoksini, ki so močno škodljivi za človeško zdravje. Še posebej nevarna je črna plesen, ki jo moramo kar najhitreje odstraniti iz stanovanja in telesa.

  PREBERITE VEČ
 • Bolezni 09. 07. 2019
  Konvencionalno in celostno lajšanje lipedema

  Pri lipedemu gre za bolezensko pogojeno, neenakomerno porazdelitev podkožne maščobe. Lipedem najpogosteje prizadene predel stegen, meč, zadnjice in rok, lahko pa se pojavi tudi na prsih in trebuhu. Kakšne so konvencionalne in naravne rešitve za blaženje lipedema?

  PREBERITE VEČ
 • Prehrana 04. 06. 2019
  OPC – Moč grozdnih pešk

  V izvlečku grozdnih pešk se skriva dragocena snov, imenovana OPC, s še neraziskanimi terapevtskimi potenciali. S svojim antioksidativnim delovanjem preprečuje oz. blaži kožne bolezni, nastanek gub, pojav alergij, kronična vnetja, težave s predmenstrualnim sindromom in bolezni ožilja.

  PREBERITE VEČ

E-REVIJA AVITA

Brezplačni nasveti, dvakrat mesečno, o zdravem načinu življenja in akcijskih ponudbah.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.