Prikaz 1–9 od 10 rezultatov

Čiščenje vode

-20%

Z  elektrolizno napravo za testiranje vode lahko naenkrat preizkusimo dva vzorca vode.

Filter z aktivnim ogljem (5. filter) je za izboljšanje okusa in vonja neposredno pred odvzemom vode. Filter z aktivnim ogljem je potrebno zamenjati približno po enem letu.

Filter za tuš ima patentirani filtrirni sitem, ki iz vode skoraj v celoti odstrani umazanijo, klor, železo, arzen, živo srebro in vonjave. Namestitev filtra je preprosta, razlika na koži in laseh pa bo kmalu opazna. Pri nakupu najmanj 3 izdelkov je cena za kos: 35,96 €* *popusti se ne seštevajo.

Reverznoosmozna membrana odstrani težke kovine (npr. svinec, baker, živo srebro, kadmij …), minerale, flouride, nitrite in nitrate. Membrano je potrebno zamenjati približno po štirih letih.

-10%

Tudi razvajanje je lahko zdravo. Vsakodnevno tuširanje z vodo brez nečistoč in klora bo vaše lase in kožo naredilo mehko, manj suho, predvsem pa bolj zdravo. Ovimed Gel za tuš + šampon pa s svojim bazičnim pH neguje kožo in lase, preganja prhljaj in prihrani čas (za tuširanje in umivanje las).

Klor je belilo, ki lahko izsuši lase in razdraži lasišče, pa tudi drugi "dodatki" v vodi (delci umazanije, azbest, rja in baker iz vodovodnih cevi) niso zaželeni. Pri nakupu najmanj 3 izdelkov je cena za kos: 13,46 €* *popusti se ne seštevajo.

Filter 5 je potrebno zamenjati po 12 mesecih delovanja naprave. V tem cenovno zelo ugodnem kompletu se nahajajo filtri 1, 2 in 3 v dvojnem pakiranju in filter 5, tako da ta komplet s sedmimi filtri zadostuje za letno vzdrževanje RO naprave.

Kromirana tridelna pipa je idealna rešitev, če pri RO napravi za čiščenje in energiziranje vode ne želimo ali ne moremo namestiti dodatne pipe.

Po šestih mesecih delovanja RO naprave moramo zamenjati predfiltre 1, 2 in 3. To ni samo nepotrebno priporočilo izdelovalca naprave, takšne so tudi naše izkušnje, saj se po tem času v filtrih nabere veliko umazanije. V tem kompletu so vsi trije filtri, ki jih morate zamenjati vsakega pol leta.

E-REVIJA AVITA

Brezplačni nasveti, dvakrat mesečno, o zdravem načinu življenja in akcijskih ponudbah.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.