Prikaz vseh 5 rezultatov

Čiščenje vode

Filter z aktivnim ogljem (5. filter) je za izboljšanje okusa in vonja neposredno pred odvzemom vode. Filter z aktivnim ogljem je potrebno zamenjati približno po enem letu.

Reverznoosmozna membrana odstrani težke kovine (npr. svinec, baker, živo srebro, kadmij …), minerale, flouride, nitrite in nitrate. Membrano je potrebno zamenjati približno po štirih letih.

Filter 5 je potrebno zamenjati po 12 mesecih delovanja naprave. V tem cenovno zelo ugodnem kompletu se nahajajo filtri 1, 2 in 3 v dvojnem pakiranju in filter 5, tako da ta komplet s sedmimi filtri zadostuje za letno vzdrževanje RO naprave.

Kromirana tridelna pipa je idealna rešitev, če pri RO napravi za čiščenje in energiziranje vode ne želimo ali ne moremo namestiti dodatne pipe.

Po šestih mesecih delovanja RO naprave moramo zamenjati predfiltre 1, 2 in 3. To ni samo nepotrebno priporočilo izdelovalca naprave, takšne so tudi naše izkušnje, saj se po tem času v filtrih nabere veliko umazanije. V tem kompletu so vsi trije filtri, ki jih morate zamenjati vsakega pol leta.

E-REVIJA AVITA

Brezplačni nasveti, dvakrat mesečno, o zdravem načinu življenja in akcijskih ponudbah.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.