Casa Sana – koncentrat z aktivnimi mikroorganizmi

Razstrupljanje | 16. 10. 2020

Črevesje je eden največjih in najpomembnejših organov imunskega sistema, zato je neprecenljivo za človeško zdravje in dobro počutje. Mikroorganizmi, ki naseljujejo črevesje, tvorijo stabilen sistem, imenovan črevesna flora. Porušeno ravnotežje v črevesju ima izredno negativne posledice za zdravje, saj se v črevesju nahaja do 80% celic imunskega sistema. Še vedno velja: zdravo črevo, zdravo telo!

Črevesje – največji organ imunskega sistema

Naravnega ravnovesja v črevesju ni lahko obdržati. Zunanji dejavniki, kot so zdravila, stres in okoljski strupi, zelo obremenjujejo naš organizem, zaradi česar se v črevesju intenzivneje naseljujejo škodljive bakterije in mikroorganizmi. Tudi neprimeren način prehranjevanja in prehranski dodatki (v hrani) predstavljajo dodatno breme, se nabirajo v črevesju in ga »zapacajo«. Prihaja tudi do procesov gnitja in vrenja. Presnovni strupi, ki nastajajo kot rezultati teh procesov, obremenjujejo organizem, slabijo imunski sistem in povzročajo splošno utrujenost. Neurejena črevesna flora botruje nastanku mnogih kroničnih bolezni.

Čiščenje črevesja

S čiščenjem črevesja poskrbimo, da se nakopičeni presnovni ostanki odlepijo od sten črevesja in izločijo. S tem omogočimo telesu, da si opomore, in hkrati podpremo njegovo naravno funkcijo samozdravljenja. Če se bomo odločili za čiščenje črevesja, je pomembno paziti, da črevesja ne silimo k hitremu in krčevitemu praznjenju, saj ga tako še dodatno obremenjujemo. Poslužujmo se raje naravnih in postopnih načinov čiščenja, ki kljub počasnejšemu tempu prinašajo izvrstne rezultate – odstranijo namreč tudi že dolgo nakopičene in zastarane presnovne ostanke. Tak rezultat najlažje dosežemo z uporabo zeliščnih in rastlinskih izvlečkov, ki imajo poživljajoč učinek na prebavo.

Po čiščenju je potrebno obnoviti črevesno floro, saj le tako dosežemo dolgoročno ugoden učinek na zdravje. Probiotiki spodbujajo naseljevanje koristnih bakterij, zato po končanem čiščenju nanje ne smemo pozabiti.x

S Casa Sana si črevesje očistimo in naselimo z zdravimi bakterijami

Izdelek Casa Sana za čiščenje črevesja je tekoči zeliščni in rastlinski koncentrat z učinkovitimi mikroorganizmi, ki podpira naravno čiščenje in regeneracijo črevesne flore. Njegovo delovanje spodbuja izločanje presnovnih ostankov iz telesa. Aktivni mikroorganizmi povrnejo naravno ravnovesje v črevesju in odvzamejo življenjski prostor škodljivim glivicam in parazitom. S pitjem napitka Casa Sana boste črevesje očistili počasi, a temeljito.

Napitek uživamo samostojno ali razredčenega z vodo 3x dnevno po 10-15 ml ali 1x dnevno po 30-45 ml.

Zakaj je Casa Sana tako učinkovita?

Izdelek Casa Sana vsebuje 23 različnih dragocenih rastlinskih in zeliščnih izvlečkov, ki čistijo črevesje na naraven način. Vsi izvlečki imajo blagodejen in pomirjujoč učinek na prebavni trakt. Vsak izmed njih se ponaša s posebnimi zdravilnimi lastnostmi, ki pripomorejo k splošnemu zdravju.

Najpomembnejši izvlečki so naslednji (razdeljeni po učinku):

Spodbujajo prebavo: ananas, borovnica.

Zavirajo vnetja: angelika, žajbelj, listi maline, ingver.

Krepijo imunski sistem: grenivka, šipek, bezeg.

Delujejo antioksidativno: grozdje, timijan.

Blažijo krče: oljčni listi, origano, rožmarin, rooibos, semena črne kumine, poprova meta.

Preprečujejo napihnjenost: janež, bazilika, koper, komarček.

Delujejo blagodejno: sladki koren, črna detelja.

Kakšne so torej prednosti izdelka Casa Sana (zeliščnega in rastlinskega koncentrata z aktivnimi mikroorganizmi) kot prehranskega dopolnila?

 • 23 skrbno izbranih zeliščnih in rastlinskih izvlečkov.
 • Vsebuje izvleček gobe reiši (Ling Zhi), ki velja za kraljico med zdravilnimi gobami.
 • 31 mikroorganizmov, ki tvorijo osnovo zdrave črevesne flore.
 • Za naravno čiščenje črevesja in obnovo črevesne flore.

ŠE VEČ KORISTNIH NASVETOV

Nazaj na seznam člankov
 • Grenka in Glauberjeva sol kot naravni odvajali
  Bolezni / 04. 05. 2022

  Grenka in Glauberjeva sol sta vsestransko uporabni spojini. Njune razstrupljevalne in odvajalne učinke lahko s pridom izkoristimo pri temeljitem praznjenju in čiščenju črevesja. Nepravilna uporaba omenjenih soli lahko povzroči nezaželene stranske učinke, zato se moramo pred uporabo seznaniti z osnovnimi nasveti za pravilno in varno rabo.

  PREBERITE VEČ
 • Škodljive bakterije v tankem črevesju
  Bolezni / 28. 11. 2018

  Ko nas prav pošteno zvija v trebuhu, nas muči driska ali zaprtje ter se počutimo napihnjeni kot baloni, so se v našem tankem črevesju razmnožile mlečnokislinske bakterije, ki sicer sodijo v debelo črevo. Uradna medicina v takšnih primerih predpiše antibiotike, ki pa ne uničijo le škodljivih bakterij, temveč poškodujejo celotno črevesno floro – tudi tisto v debelem črevesju. Kakšne so alternative?

  PREBERITE VEČ

E-REVIJA AVITA

Brezplačni nasveti, dvakrat mesečno, o zdravem načinu življenja in akcijskih ponudbah.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.