Oglas za delo: Vodja prodaje (m/ž)

Nekategorizirano | 11. 02. 2022

Iščemo strokovnjaka za prodajo, ki se navdušuje nad zdravim načinom življenja, vsaj malo pozna prehranska dopolnila in bi rad delal učinkovito, etično ter v prijetnem delovnem okolju. Vašo prijavo (življenjepis) s poudarkom na dosedanjih izkušnjah pošljite na naslov: info@energijski-center.si. Upoštevali bomo samo prijave, ki jih bomo prejeli do 5. 3. 2022.

V Energijskem centru d.o.o. se ukvarjamo s spletno prodajo izdelkov za zdrav način življenja (www.avita.si) ter dobavljamo trgovinam, terapevtom, lekarnam in vodilnemu slovenskemu podjetju za zdravstvene pripomočke.

Spletna trgovina Avita je stičišče najboljših informacij o zdravem načinu življenja in verodostojen vir za nakup izdelkov za zdrav način življenja. Prodaja se vsako leto povečuje, zato iščemo sodelavca, ki bo še bolj razvil in optimiziral naš prodajni program (prehranska dopolnila, kozmetika in živila). Če ste pripravljeni sodelovati pri uresničevanju tega cilja, vas vabimo, da se prijavite na razpis za delovno mesto:

Vodja prodaje (m/ž)

Vaše naloge bodo:
1. Svetovanje in prodaja strankam (osebno, po telefonu, e-pošti, FB).
2. Svetovanje in prodaja partnerjem v veleprodaji.
3. Načrtovanje in izvedba prodajnih akcij (spletna stran, FB, e-mail marketing, direktna prodaja, drugi kanali) in sodelovanje z zunanjimi partnerji.
4. Sodelovanje pri urejanju spletne trgovine Avita (npr. opis izdelkov).
5. Sodelovanje pri drugih delih v podjetju: npr. sprejemanje naročil, nabava novih izdelkov (skupaj z vodjo nabave), sodelovanje pri pošiljanju izdelkov (skupaj z referentom za logistiko).

Od vas pričakujemo:
─ najmanj 5 let delovnih izkušenj v prodaji (maloprodaja, veleprodaja),
─ izkušnje v prodaji na spletu (nujno),
─ vsaj osnovno znanje o prehranskih dopolnilih,
─ komunikativnost, prijaznost, etičnost,
─ željo po stalnem izobraževanju,
─ dobro računalniško pismenost (Office, splet) in izkušnje s programi, kot je Vasco,
─ da se navdušujete nad zdravim načinom življenja (zaželeno), da ne kadite (nujno).

Nudimo vam:
Delo za polni delovni čas, stimulativen dvig plače glede na prodajne dosežke, dodatno izobraževanje, delo v humanem in zdravem delovnem okolju, delovnik od 8. do 16. ure, 3-mesečno poskusno delo, zaposlitev za določen čas enega leta z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Začetek dela čim prej oz. po dogovoru.

Pogoji prijave:
Vašo prijavo (življenjepis) s poudarkom na dosedanjih izkušnjah pošljite na naslov: info@energijski-center.si. Upoštevali bomo samo prijave, ki jih bomo prejeli do 5. 3. 2022.

E-REVIJA AVITA

Brezplačni nasveti, dvakrat mesečno, o zdravem načinu življenja in akcijskih ponudbah.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.