Prikaz vseh 6 rezultatov

suha koža

Uporabite Dnevno kremo Lubana ne glede na vrsto vaše kože in ji povrnite njeno naravno sposobnost vlaženja, obrambe in obnavljanja. Vaša koža bo zdrava, sveža, elastična in privlačna.

Ni na zalogi

Bogata bio-bazična krema, primerna za dnevno in nočno nego suhe, utrujene in občutljive kože. Lahko jo uporabite tudi kot masko.

Hidratantna krema, ki kožo na rokah vlaži in neguje. Izredno hitro se vpije, kože pa ne masti. Roke bodo po negi s kremo postale mehke in negovane. Zaradi praktične embalaže - doziranje s pomočjo pritisnega mehanizma - lahko kremo vzamemo povsod s seboj (v osebno torbico, na potovanje) in nadzorujemo doziranje.

Hidratantna krema, ki kožo na rokah vlaži in neguje. Izredno hitro se vpije, kože pa ne masti. Roke bodo po negi s kremo postale mehke in negovane. Krema ima bazični pH, ki vas bo podpiral pri razkisanju telesa. Zaradi praktične embalaže - doziranje s pomočjo pritisnega mehanizma - lahko kremo vzamemo povsod s seboj (v osebno torbico, na potovanje) in nadzorujemo doziranje.

Za vse, ki želite občutljivi in suhi koži povrniti vlago in povečati njeno odpornost. Naj koža obraza zmaga v boju proti škodljivim vplivom okolja!

Olje iz mareličnih pešk je hladno stisnjeno, ekološko pridelano olje, ki nam ga dobavlja nemška družinska oljarna. Uporablja se kot kakovostno živilo, pa tudi kot podlaga kozmetičnim izdelkom.

E-REVIJA AVITA

Brezplačni nasveti, dvakrat mesečno, o zdravem načinu življenja in akcijskih ponudbah.