Prikaz vseh 5 rezultatov

čiščenje vode

Filter za tuš ima patentirani filtrirni sitem, ki iz vode skoraj v celoti odstrani umazanijo, klor, železo, arzen, živo srebro in vonjave. Namestitev filtra je preprosta, razlika na koži in laseh pa bo kmalu opazna. Pri nakupu najmanj 3 izdelkov je cena za kos: 35,96 €* *popusti se ne seštevajo.

Klor je belilo, ki lahko izsuši lase in razdraži lasišče, pa tudi drugi "dodatki" v vodi (delci umazanije, azbest, rja in baker iz vodovodnih cevi) niso zaželeni. Pri nakupu najmanj 3 izdelkov je cena za kos: 13,46 €* *popusti se ne seštevajo.

Kromirana tridelna pipa je idealna rešitev, če pri RO napravi za čiščenje in energiziranje vode ne želimo ali ne moremo namestiti dodatne pipe.

Po šestih mesecih delovanja RO naprave moramo zamenjati predfiltre 1, 2 in 3. To ni samo nepotrebno priporočilo izdelovalca naprave, takšne so tudi naše izkušnje, saj se po tem času v filtrih nabere veliko umazanije. V tem kompletu so vsi trije filtri, ki jih morate zamenjati vsakega pol leta.

Ni na zalogi

Vodna pipa za podpultno RO napravo za čiščenje in energiziranje vode. Iz RO naprave vodi cev do te posebne pipe za pitno vodo, ki jo namestimo na pomivalno korito, poleg običajne kuhinjske pipe.

E-REVIJA AVITA

Brezplačni nasveti, dvakrat mesečno, o zdravem načinu življenja in akcijskih ponudbah.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.