Navadna konopljika EKO Kurkraft® 240 kapsul

Visokokakovostni izvleček navadne konopljike iz ekološke pridelave v veganski kapsuli. Prehransko dopolnilo Navadna konopljika (Vitex agnus-castus) je namenjeno predvsem ženskam.

19,90VEČ O IZDELKU
Vitamin C – Intercell® 90 kapsul

C-Intercell® je visoko koncentriran vitamin C (650 mg) s podaljšanim delovanjem, ki telo enakomerno oskrbuje kar 8 ur. Vitamin C ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, pri zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti in prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju. Pri nakupu najmanj 3 izdelkov je cena za kos: 22,46 €* *popusti se ne seštevajo.

24,95VEČ O IZDELKU

Zdravo črevo – zdravo telo! V črevesju se nahaja 70% celic imunskega sistema. Zato je za jesensko-zimsko zdravje odločilnega pomena, da poskrbimo za zdravo črevesje. V njem se po navadi nahaja preveč parazitov, glivic in bakterij, ki porabljajo kisik (zato pride do vretja in plinov). Več v članku: Celostna sanacija črevesja – smernice

Kako ukrepati pri zgagi? Bolj smiselno je, kot s tabletami blokirati izločanje želodčne kisline, poiskati prave vzroke za nastanek zgage in jih odpraviti. Poglavitni vzrok za nastanek zgage je napačna prehrana, ki nas zakisa: preveč sladkorja, ogljikovih hidratov in mesa. Preberite si več nasvetov v članku: Zakaj vas še vedno muči zgaga?

Če se vam je čez poletje razmnožilo preveč glivic, je čas za protiglivično dieto. Še vedno je aktualna in bo ostala, saj so glivice neverjetno prilagodljiva bitja. Glivice niso nedolžne, oddajajo afla toksine, ki nas zastrupljajo in obremenjujejo organe izločanja (predvsem jetra in črevesje). Več v članku Nasveti za izvajanje protiglivične diete

Ponovno izvajamo hiter in neboleč test mineralov, vitaminov in težkih kovin Oligoscan. Cena: 75 EUR (dobite pa darilni bon v vrednosti 25 EUR za nakup v trgovini Avita). Nujno: poznati morate svojo krvno skupino. www.testmineralov.si

Pegasti badelj kompleks Kurkraft®- 180 kapsul

Izdelek Pegasti badelj kompleks Kurkraft® je dragoceno prehransko dopolnilo, ki vsebuje skrbno izbrano kombinacijo rastlinskih izvlečkov: pegasti badelj (80% silimarin) z artičoko, regratom in desmodijem.

21,90VEČ O IZDELKU
Bazična kopel MeineBase 750 g

Bazično mineralna sol MeineBase s pH vrednostjo 8,5 podpira razstrupljevalno funkcijo kože in tako uravnava kislinsko-bazično ravnovesje; omogoča moderno bazično nego telesa po vzoru narave, ki je povsem prilagojena zahtevam in potrebam vaše kože. Uporabiti jo je mogoče na različne načine, hkrati pa je primerna za vse družinske člane, zato bo kmalu postala nepogrešljiv del vaše vsakdanje nege telesa. Pri nakupu najmanj 3 izdelkov je cena za kos: 16,65 €* *popusti se ne seštevajo.  

18,50VEČ O IZDELKU

17 LET
delovanja.

IZDELKI, KI JIH PRIPOROČAJO
številni celostni terapevti.

BREZPLAČNA POŠTNINA
nad 70 EUR.

NAKUP BREZ TVEGANJA,
možnost vračila v 14 dneh.

NAJNOVEJŠI NASVETI

– o zdravem načinu življenja

Bolezni 18. 09. 2022

Nasveti za izvajanje protiglivične diete

Glivice so organizmi, ki se zaradi nepravilne prehrane preveč razmnožijo in zato spremenijo sestavo črevesne flore. Največji problem so strupi, ki jih glivice izločajo. Ti strupi so zelo strupeni, zato močno obremenjujejo jetra in druge organe za razstrupljanje. Glivice imajo rade toplo in vlažno okolje, za hrano pa potrebujejo sladkor (vanj se pretvorijo tudi ogljikovi hidrati).

PREBERITE VEČ
Bolezni 21. 09. 2022

Bolezni so doma v črevesju

Že staroegipčanski in grški zdravilci so ugotovili, da je vzrok številnih bolezni skrit v črevesju. Zdaj jim s svojimi dognanji pritrjujejo sodobni znanstveniki, zdravniki in zdravilci. Zakaj pa se zdravljenje teh bolezni ne začne najprej z zdravljenjem črevesja? Kako lahko laiki prepoznajo, ali tiči vzrok za njihove bolezni v črevesju?

PREBERITE VEČ

E-REVIJA AVITA

Brezplačni nasveti, dvakrat mesečno, o zdravem načinu življenja in akcijskih ponudbah.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

HELENIN BLOG – Osebno in zasebno

Direktorica spletne trgovine Avita, Helena Golenhofen je tudi feng shui svetovalka, navdušena ljubiteljica rož in fotografska amaterka.

Že od leta 2009 piše blog o feng shuiju in zdravem načinu življenja, s svojimi bralci pa deli tudi številne osebne in zasebne misli.
Obiščite jo na njenem spletnem dnevniku.

VI SPRAŠUJETE – Strokovnjaki odgovarjajo

Imate vprašanje o zdravem načinu življenja in ne veste kam se obrniti po odgovor?

Postavite ga enemu izmed celostnih terapevtov ali strokovnjakov, s katerimi sodelujemo.
Ali pa pobrskajte med že zastavljenimi vprašanji, morda se med njimi skriva tudi odgovor na vašo težavo.

ŽIVIM ZDRAVO

– poiščite pravi izdelek in nasvet