B-kompleks Kurkraft® 180 kapsul

Visokokakovosten kompleks vseh pomembnih vitaminov B s ustreznimi kofaktorji: holin, betain in mio-inozitol v bioaktivni obliki za odlično absorpcijo. Vitamini B so pomembni za delovanje živčnega sistema, prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter zagotavljajo več energije.

26,90 VEČ O IZDELKU
Mikrobiom-Intercell 90 kapsul

V izdelku Mikrobiom-Intercell® se nahaja zelo širok spekter kar 33 med seboj dopolnjujočih se bakterijskih kultur iz 6 rodov in 19 bakterijskih vrst. Mikrobiom-Intercell® je odličen izdelek za vsakodnevno preskrbo, saj vsebuje kar 25 milijard kolonijskih enot na kapsulo. Pri nakupu najmanj 3 izdelkov je cena za kos: 53,91 €* *popusti se ne seštevajo.

59,90 VEČ O IZDELKU

Ne delajmo si utvar, da na začetku poletja ne moremo dobiti prehlada. Lahko! Od strank slišimo, da je trenutno kar nekaj virusov in bakterij v zraku … Pomoč: Immun Intercel akut za odrasle in Immun Intercell za otroke. Preverjeno deluje.

Izvajamo hiter in neboleč test mineralov, vitaminov in težkih kovin Oligoscan. Cena: 75 EUR (dobite pa darilni bon v vrednosti 25 EUR za nakup v trgovini Avita). Nujno: poznati morate svojo krvno skupino. Več informacij na www.testmineralov.si ali po telefonu: 01 283 14 85.

POZOR: v ponedeljek, 25. 6. 2024 ne bomo dosegljivi po telefonu in za osebni prevzem izdelkov. Hvala za razumevanje. Čez poletje bomo normalno odprti, pri nas ni sezonskih nihanj. 🙂

Kakšne probleme je v našem telesu lahko povzročilo dolgotrajno deževje in vlaga? Lahko smo dobili težave z vranico, ki je po TKM “general” za vse tekočine v telesu. Posledice: zadrževanje vlage, slaba prebava, razdražljivost, potna koža. Vlago “preženemo” s suho in pekočo hrano (zemljo izčrpamo s kovino). Še kakšen mesec bo naša okolica zelo vlažna, zato se vam splača iz predalov poiskati poper, čili, ingver …

Bazična kopel MeineBase 750 g

Bazično-mineralna kopalna sol MeineBase za bazično nego telesa, s pH vrednostjo 8,5 po vzoru narave. Pri nakupu najmanj 3 izdelkov je cena za kos: 16,65 €* *popusti se ne seštevajo.  

18,50 VEČ O IZDELKU
Enzymatin® 120 kapsul

Enzymatin kapsule vsebujejo mešanico rastlinskih encimov z vitamini E, D3 in B12. Encimi omogočajo prebavo ter na ta način skrbijo za vitalnost organizma. Hrano razgradijo na njene osnovne sestavine, ki jih naše telo nato lahko absorbira in uporabi za izgradnjo celic, tkiv in organov. Pri nakupu najmanj 3 izdelkov je cena za kos: 35,96 €* *popusti se ne seštevajo.

39,95 VEČ O IZDELKU

19 LET
delovanja.

IZDELKI, KI JIH PRIPOROČAJO
številni celostni terapevti.

BREZPLAČNA POŠTNINA
nad 70 EUR.

NAKUP BREZ TVEGANJA,
možnost vračila v 14 dneh.

NAJNOVEJŠI NASVETI

– o zdravem načinu življenja

Znanje 30. 05. 2024

Krizne razmere – koliko hrane za 10 dni?

Zelo slabo si predstavljamo, koliko vode in hrane pojemo v desetih dneh. Pripravili smo vam natančen seznam, da boste lahko preverili, koliko živil imate na zalogi. Boste preživeli štirinajst, ali samo tri dni? Sestavite jedilnik za celo družino s pomočjo spodnje tabele. Pri ustvarjanju zalog za krizne čase pa naj bo vaše glavno pravilo: kupite samo tiste izdelke, ki jih jeste tudi sedaj.

PREBERITE VEČ
Bolezni 13. 06. 2024

Je dieta edini odgovor na povišan holesterol?

Povišan holesterol je grožnja, ki jo je treba odstraniti za vsako ceno, pa četudi z močnimi zdravili in strogimi dietami, ki izključujejo maščobo. Strah pred boleznimi srca in ožilja je utemeljen, saj so najpogostejši vzrok smrti pri nas. Vendar pa holesterol sam po sebi ni nič slabega, telo ga za nemoteno delovanje celo nujno potrebuje. Pravo vprašanje ni, ali in koliko ga imamo, pač pa, zakaj je tako.

PREBERITE VEČ

E-REVIJA AVITA

Brezplačni nasveti, dvakrat mesečno, o zdravem načinu življenja in akcijskih ponudbah.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

HELENIN BLOG – Osebno in zasebno

Direktorica spletne trgovine Avita, Helena Golenhofen je tudi feng shui svetovalka, navdušena ljubiteljica rož in fotografska amaterka.

Že od leta 2009 piše blog o feng shuiju in zdravem načinu življenja, s svojimi bralci pa deli tudi številne osebne in zasebne misli.
Obiščite jo na njenem spletnem dnevniku.

VI SPRAŠUJETE – Strokovnjaki odgovarjajo

Imate vprašanje o zdravem načinu življenja in ne veste kam se obrniti po odgovor?

Postavite ga enemu izmed celostnih terapevtov ali strokovnjakov, s katerimi sodelujemo.
Ali pa pobrskajte med že zastavljenimi vprašanji, morda se med njimi skriva tudi odgovor na vašo težavo.

ŽIVIM ZDRAVO

– poiščite pravi izdelek in nasvet